Welkom bij Yarn & More

 

Vanaf nu kun je je bestelling direct afronden met een IDeal betaling. Wel zo makkelijk!

LET OP: Door het Corona virus zijn de leveringen van de fabriek van Catania garens heel moeizaam. Dat betekent dat er nu regelmatig ineens kleuren tijdelijk niet bestelbaar zijn. Ik probeer elke keer om zoveel mogelijk in voorraad te hebben, maar zal ook af en toe nee moeten verkopen. Daarom zijn nu ook de 50 grams bolletjes van Catona ook bij mij te bestellen. Met 5% introduktie korting van €2,10 nu voor €1,99 per bol.

Katoenen garens van catania zijn zeer scherp geprijst, het is niet  mogelijk om deze te retourneren.

 

Breien en haken is helemaal terug van weggeweest. Duizenden vrouwen en enkele mannen zijn bezig met de crochet along deken, niet alleen in Nederland maar overal op de wereld. Dit heeft mij geïnspireerd om deze webshop in haak- en breigarens te runnen met kwaliteitsgarens tegen scherpe prijzen!

 

Via de knop Webshop kom je in de winkel, met populaire garens. Een vraag naar andere garens mag je zeker stellen, we werken hard aan uitbreiding.
Via de knop Blogs kom je bij allerlei leuke patronen, tips & tricks en voorbeelden.

Verzenden.
Voor € 4,50 kun je je bestelling op een DPD-servicepunt laten afleveren.
Voor € 4,50 kun je je bestelling op een DHL-servicepunt laten afleveren.
Voor € 5,75 wordt je bestelling via DHL op elk gewenst adres in Nederland bezorgd.
En afhalen in Appingedam? Géén verzendkosten!
Buitenland: België en Duitsland via DPD afhaalpunt; € 10,50. En voor € 12,25 brengt DPD het naar je huis in België of Duitsland

Overige landen; neem contact op.
Lees meer > > >

Wil je alleen haaknaalden of veiligheidsoogjes? Geef het aan op het bestelformulier en wij proberen het via POST-NL te versturen. Dan brengen we alleen de postzegels in rekening.

Woon je in de buurt van Appingedam en wil je graag het garen zien en voelen, zelf de kleuren goed uit kunnen zoeken? Op afspraak zijn we open!

Tips, opmerkingen of vragen? We horen we het graag via mail!

Al onze communicatie verloopt in principe via de mail. Dat betekent dat ik bij onduidelijkheden van mijn kant altijd een mail stuur met vragen of opmerkingen. De mail van Yarn& More beland weleens in de spambox, hou deze ook in de gaten als u een antwoord verwacht.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Yarn & More