Welkom bij Yarn & More

Vanaf nu kun je je bestelling direct afronden met een IDeal betaling. Wel zo makkelijk!

 

 

Vanaf 3 mei zijn de prijzen van sommige garens verhoogd. Ook Catania garens zijn voor het eerst in 7 jaar met 10 euro cent gestegen. Door stijgende grondstofprijzen en dus ook groothandelprijzen ben ik genoodzaakt om nu toch ook mijn prijzen te verhogen. Voor scheepjes garen geld dat er van de advies prijs altijd 5% korting wordt gegeven.

Bestellingen vanaf 25 euro ontvangen een leuk presentje bij de bestelling.

 

Breien en haken is helemaal terug van weggeweest. Duizenden vrouwen en enkele mannen zijn bezig met de crochet along deken, niet alleen in Nederland maar overal op de wereld. Dit heeft mij geïnspireerd om deze webshop in haak- en breigarens te runnen met kwaliteitsgarens tegen scherpe prijzen!

Via de knop Webshop kom je in de winkel, met populaire garens. Een vraag naar andere garens mag je zeker stellen, we werken hard aan uitbreiding.
Via de knop Blogs kom je bij allerlei leuke patronen, tips & tricks en voorbeelden.

Verzenden.
Vanaf vandaag 21 april is afhalen via DHL ook weer mogelijk. Wel zelf controleren of het gewenste pick up punt open is.

Verzenden via DHL, naar pick up punt of naar huis.

Afhalen in Appingedam of in overleg in Hoogezand

VOOR KLANTEN UIT BELGIE IS MOMENTEEL ALLEEN VERZENDEN NAAR HUISADRES.VIA DHL MOGELIJK.

Overige landen; neem contact op.
Lees meer > > >

Wil je alleen haaknaalden of veiligheidsoogjes? Geef het aan op het bestelformulier en wij proberen het via POST-NL te versturen. Dan brengen we alleen de postzegels in rekening.

Woon je in de buurt van Appingedam en wil je graag het garen zien en voelen, zelf de kleuren goed uit kunnen zoeken? Op afspraak zijn we open!

Katoen garens van Catania zijn zeer scherp geprijst, het is niet  mogelijk om deze te retourneren

Tips, opmerkingen of vragen? We horen we het graag via mail!

Al onze communicatie verloopt in principe via de mail. Dat betekent dat ik bij onduidelijkheden van mijn kant altijd een mail stuur met vragen of opmerkingen. De mail van Yarn& More belandt weleens in de spambox, hou deze ook in de gaten als je een bestelling hebt gedaan of een antwoord verwacht.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Yarn & More